Proffs på mobiltelefoni

Vi på Telium Network arbetade med mobil kommunikation långt före mobiltelefonins tid. Det gör oss sällsynt lämpade att bistå ditt företag i valet kommunikationslösningar.
Dagens smartphones kan användas till så mycket mer än bara telefoni. De hjälper säljare ute på fältet att lägga order (via affärsapplikationer), lotsar bilförare rätt (via navigation), och ersätter din radio, MP3-spelare och kamera. Bland annat. Vilka behov har du?

Våra helhetslösningar inbegriper god service och ständig närvaro via butik och webb. Vi har samarbete med alla de ledande operatörerna och tillverkarna på marknaden, men är helt oberoende.
Är du osäker på vilken operatör/leverantör du ska ha och vilka tjänster du behöver? Låt oss som oberoende partner hjälpa dig att upphandla telefonin. Använd tjänsten Teleanalys, där vi tar hand om allt – från kontakt med operatörerna/tillverkarna till offert och färdigt avtal (både för fast och mobil kommunikation).

Låt proffsen på Telium Network hjälpa dig att hitta en kommunikationslösning, som förenklar din vardag och stärker din konkurrenskraft. Börja med att ringa, vi finns i Halmstad, Falkenberg, Hylte och Laholm

TELIUM NETWORK

KASTANJEALLÉN 1
302 32 HALMSTAD
TELEFON 035 - 17 77 00
info@teliumnetwork.se

Mån-fre 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt