Flera skäl att hyra IT- och telefoniutrustning


All utrustning, alla tjänster och all service i ett och samma avtal. Så enkelt kan det vara. Att hyra ger er en helhetslösning där kvartalshyran är känd under hela avtalsperioden. Dessutom förenklas administrationen på ert företag. Ni får alla kostnader utom samtalsmarkeringarna på en enda faktura. Hela affären görs med en enda part.

Bibehållen handlingsfrihet


Genom att hyra kan ni anpassa tekniken till ert företags utveckling. Ni kan nämligen göra tillägg och förändringar i avtalet under avtalstiden. Med hjälp av finansbolagets förmånliga avtal slipper ni binda kapital och bibehåller därmed era möjligheter att använda pengarna till andra investeringar.

Uppgradering under uthyrningstiden


Med "Hyra Option" blir det möjligt för ert företag att uppgradera eller byta delar av utrustningen under hyrestiden. Ni är fria att själva avgöra när uppgraderingen eller bytet ska genomföras. Därmed slipper ni oroa er för att teknikutvecklingen ska springa ifrån ert företag.

Försäkring ”på köpet”

Ibland händer det som inte får hända. Inbrott, bränder, vattenledningsskador och åsknedslag kan ställa till allvarliga produktionsmässiga problem och vålla svåra ekonomiska skador. För att mildra konsekvenserna av dylika skador har vi bakat in en förmånlig försäkring, som täcker nästan all hyrd IT- och telefoniutrustning. Därmed behöver ni inte belasta den egna företagsförsäkringen, som för det mesta har en hög självrisk. Med er telefoni, era nättjänster och ert serviceavtal från Telium Network i ett finansavtal ersätts skador med likvärdig utrustning under hela avtalstiden.

TELIUM NETWORK

KASTANJEALLÉN 1
302 32 HALMSTAD
TELEFON 035 - 17 77 00
info@teliumnetwork.se

Mån-fre 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt