En helhet som binder ihop och förenklar


Telium Network kan bli en idealisk partner till ditt företag. Som vår kund får ni tillgång till alla de rätta informationsverktygen som krävs för att göra ett bra jobb – samtidigt som ni överlåter allt vad gäller teknik, driftsäkerhet, uppgraderingar och certifieringar till oss. Vår kommunikationsplattform är som blodomloppet som syresätter företagskroppen – en effektiv och bekymmersfri lösning som håller informationsflödet igång. Resultatet blir en långsiktig och trygg relation där ni får mer tid till att utveckla er kärnverksamhet. Det tycker vi låter idealiskt.

Det som är bäst för dig är bäst också för oss.


Som en lokal, oberoende leverantör och rådgivare, värnar vi om varje kundrelation. Det betyder att vi alltid väljer godbitarna ur produktutbudet på marknaden – och vi arbetar med alla de stora, välkända varumärkena inom respektive segment. I en del fall kan våra erfarna tekniker även bygga om och anpassa befintliga produkter efter behov. Det viktiga för oss är att du som kund får den funktion och prestanda du behöver för att kunna arbeta mer effektivt.

Allt från mobiltillbehör till systemleverantör


Bredden i vårt utbud gör att vi hanterar små och stora beställningar med samma goda humör. Vi analyserar informationsflödet och lämnar förslag som täcker de dagsaktuella behoven. För att du säkert ska veta att din bekymmerfria lösning alltid ligger i fas med verksamheten, erbjuder vi dessutom full skalbarhet och flexibilitet vid förändringar och vidareutveckling. Som erfaren systemleverantör kan vi erbjuda helhetslösningar som bland annat inbegriper server, växel, e-post, dokumenthantering, intranät och säkerhetslösningar. Hos oss hittar du också alla tillbehör som sätter en extra guldkant på ditt dagliga arbete. Hur litet eller stort vårt åtagande blir, avgörs alltså av dina önskemål och behov.

TELIUM NETWORK

KASTANJEALLÉN 1
302 32 HALMSTAD
TELEFON 035 - 17 77 00
info@teliumnetwork.se

Mån-fre 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt