Helhetslösningar med marknadsledande system

Telium Network projekterar, installerar och underhåller kompletta telenät, växlar och företagsinterna telefonsystem. Vi arbetar med de i våra ögon bästa och ledande systemen på marknaden: Aastra och Panasonic.

Aastra

En av världens ledande leverantörer av kommunikationssystem är marknadsledande också i Sverige bland medelstora och stora företag.
Tack vare öppna standarder kan Aastras telefonsystem expandera i takt med att ditt företag utvecklas och behovet av mer avancerade kommunikationslösningar ökar. Lösningarna omfattar IP-baserad och traditionell nätverkskommunikation med fasta och trådlösa telefoner, applikationer för unified communications, samt växlar. Aastras kompletta växlar klarar IP-telefoni och mobil telefoni i kombination med vanlig telefoni.

Panasonic

Välkända Panasonic har en av marknadens starkaste kommunikationsplattformer. Den geniala moduluppbyggnaden gör att den passar företag från 2 anknytningar upp till drygt 90 anknytningar.
Panasonic är en av de största växeltillverkarna i världen. Systemet har många fördelar och en flexibilitet som ger stora valmöjligheter. Ett kostnadseffektivt alternativ som garanterat kommer att generera ett mervärde för er verksamhet.

Finansiering, utbildning och support

I vår helhetssyn ingår så mycket än att ”bara” leverera utvalda hårdvaror. Som vår kund kan ni även erbjudas förmånliga finansieringslösningar, heltäckande supportavtal för bekymmersfri drift och behovsanpassad utbildning av personalen. Överkurs för andra, en självklarhet för oss.

 

TELIUM NETWORK

KASTANJEALLÉN 1
302 32 HALMSTAD
TELEFON 035 - 17 77 00
info@teliumnetwork.se

Mån-fre 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt