Om du vill vara säker på att hemsidan är uppe!

Är det viktigt att företagets hemsida fungerar? Självklart – och därmed borde det också vara en självklarhet att välja ett webbhotell som kan garantera maximal tillgänglighet.

Högsta möjliga tillgänglighet

Vår datorhall är utrustad med dubbla system för att leva upp till våra extremt höga krav. Vi har dubbla fysiska fiber in på varsin sida i fastigheten, tre olika internetleverantörer (Telia, TDC och IP-Only är vår ”ryggrad”), dubbla redundanta brandväggar, dubbel el och fyra separata kylanläggningar varav en drivs även under ett strömavbrott via UPS.

Resultatet är maximal tillgänglighet för våra kunders servrar på internet. Vi erbjuder kunderna den bästa tillgängligheten i Sverige. Vår upptid är högre än 99,9 procent. Med facit i hand brukar vi ligga på minst 99,95 procent – och det är det faktiskt få som slår.

Enkelt att komma igång

Telium Network har alla verktyg som krävs för att producera dina webbsidor, oavsett om du bara vill ha en enkel hemsida till föreningen eller om du vill ha en sida med lättskötta men avancerade uppdateringsverktyg. OBS! Ingen trafikavgift tillkommer.

TELIUM NETWORK

KASTANJEALLÉN 1
302 32 HALMSTAD
TELEFON 035 - 17 77 00
info@teliumnetwork.se

Mån-fre 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00
Lör-Sön Stängt