Hur kan vi bäst hjälpa dig?

Läs mer om våra vanligaste tjänster här nedan. Eller kontakta oss direkt.

Webbshop Telefoni

Webbshop Datorer

Webbmail

Ett urval av våra produkter & tjänster
Vi förenklar och förbättrar din IT-miljö

Vårt mål är att göra ditt jobb lite lättare. Det betyder att du får tillgång till de verktyg du behöver för att kunna göra ett bra jobb – närsomhelst och överallt. Samtidigt tar vi fullt ansvar vad gäller driftsäkerhet, teknik och uppgraderingar. Resultatet blir en trygg och effektiv IT-relation där båda parter fokuserar på rätt sak. Till fast pris. En klockren win-win-situation, med andra ord.

 • Virtuell Server

  Alltid rätt kapacitet till rätt pris
  Med en virtuell server har ditt företag alltid exakt rätt serverkapacitet. Det ger inte bara ekonomiska fördelar. Det innebär också att ni kan öka resurserna när behoven uppstår, t ex för att lägga till funktioner på hemsidan som kräver en databas i grunden, eller för att kunna arbeta på distans mot företagets server. I sådana lägen är en virtuell lösning perfekt och det naturliga steget upp från ett webbhotell. Läs mer...

 • IT-Service

  Installation och löpande underhåll
  När vi säljer hårdvaror erbjuder vi även installationstjänster så att du och dina kollegor snabbt kan komma igång och dra nytta av de nya arbetsstationerna. Vi svarar för att allt fungerar och att befintlig information flyttas över. Därutöver kan du boka upp våra medarbetare så att de kommer ut till ditt företag med jämna mellanrum för att checka av, uppdatera och säkra din IT-utrustning. Läs mer...

 • Anlita våra tekniker

  Problem är till för att lösas
  Våra konsulter är guld värda för våra kunder. De fungerar ofta som problemlösare, men även som rådgivare vid planering inför inköp, omstrukturering, etc. Våra tekniker behärskar alla de etablerade systemen och periferiutrustningarna i datorvärlden och har därtill kunskap om certifieringar inom många områden. Fråga så får du svar. Läs mer...
Telefonilösningar efter dina behovVi kan hjälpa ditt företag med precis allt inom telefoni. Vi erbjuder produkter, tjänster, installationer och service. Rubbet. Vi samarbetar med de ledande operatörerna och tillverkarna, men vi är din partner och förespråkar alltid den lösning som är mest funktionell och kostnadseffektiv för dig. Vi kan t.o.m. erbjuda förmånliga trafikavtal i egen regi. Dessutom kan vi ordna finansiering till fast pris, förmodligen lägre än den du har idag. Ring så får du veta mer.

 • 📞
  Telefoni som tjänst

  Flexibel IP Centrex
  Det som gör oss till en unik leverantör är att vi erbjuder marknadsledande produkter och tjänster i kombination med vår egen kompetens och erfarenhet. Det är så vi skapar förutsättningar för kommunikation.

 • Kundplacerade växlar

  För både små och stora behov
  Våra tekniker är riktigt bra på att installera och underhålla kundplacerade växelsystem. Och tack vare att vi är partner till Aastra och Panasonic, har vi alltid en lösning både för de mindre företagen med allmänna behov och för de större med mer specifika krav.

 • 📶
  Mobila växlar

  Ta med dig växeln i mobilen
  Kan man verkligen ha företagsväxeln i mobilen? Ja, det som för några år sedan var science fiction är idag ett beprövat system. Och Telium Network erbjuder lösningar från alla de ledande operatörerna i Sverige. Enkelt och smidigt.

Våra Samarbetspartners