Telefonilösningar där allting ingår

– samtalen sköter du, resten fixar vi
Vi på Telium Network kan hjälpa ditt företag med precis allt inom telefoni. Produkter och tjänster från ledande tillverkare och operatörer, installation, service och finansiering. Och eftersom vi är en oberoende leverantör, kan vi alltid välja den lösning som är mest gynnsam för dig. Vi kan t.o.m. erbjuda förmånliga trafikavtal i egen regi. Ring så berättar vi mer.

Enkel, trygg och effektiv telefoni
En av fördelarna med att anlita oss är att vi gör det lätt för dig att hantera företagets telefoni. Genom vårt breda produkt- och tjänsteutbud hanterar vi hela kedjan från förstudie till löpande drift. Vi analyserar behov, rekommenderar hårdvara och system och ansvarar för installationen. Därtill erbjuder vi serviceavtal, säkerhetslösningar och förmånlig finansiering till fast pris. Det enda du och dina kollegor behöver ta hand om är faktiskt själva samtalen.

Telefonväxlar

Vi hjälper dig att välja rätt växel
Telium Network är södra Hallands ledande oberoende leverantör av telefonväxlar och -system. Vi projekterar, installerar och underhåller kompletta telefonilösningar i alla format. De system vi föreslår ligger alltid i den tekniska frontlinjen (men är givetvis väl beprövade) och våra leverantörer är världsledande inom respektive segment. Därför kan vi säkerställa att du kommer att få en framtidssäkrad växel av den typ som bäst betjänar din verksamhet.

Mobila och virtuella växlar

Funktionalitet, effektivitet – och flexibilitet
Mobil växel, IP-växel eller virtuell växel? I grunden är det varianter på samma tema med syfte att skapa en plattform för effektiv kommunikation. Det viktiga är att vi har koll på tekniken och alltid erbjuder de arbetsverktyg som bäst matchar ditt företags behov. Avgörande parametrar är hur telefonin används, vilka olika kommunikationsätt som ska integreras och om din verksamhet är geografiskt utspridd eller ej.

Telefoni som tjänst

Helt operatörsoberoende
Växeln i sig är sällan den kostsamma delen i en telefonilösning, istället är det trafikavgifter och abonnemang som står för merparten av kostnaderna. Av den anledningen rekommenderar vi att du väljer telefoni som tjänst, vilket innebär fri tillgång till alla de stora operatörerna. Genom att byta leverantör – inte teknik – får du också möjlighet att skapa mer kostnadseffektiva lösningar under avtalsperioden. Kontakta oss så får du veta hur.

Teleanalys

Den optimala telefonilösningen
Vi vill ge varje kund bästa möjliga telekomlösning. Därför har vi skapat Teleanalys, som både kan öka effektiviteten och ge stora besparingar för ditt företag.

Så här går det till!

  • Vi kartlägger företagets telefoni, tittar på nuvarande avtal och räknar på trafikkostnader. Dagens lösningar och produktval belyses på jakt efter möjliga effektivitetsförbättringar. Vi kontrollerar även utbildningsbehovet.
  • Vi gör en behovsanalys utifrån insamlade uppgifter, fastställer riktlinjer, val av operatör, trafikavtal, integrerade tjänster, mobila datalösningar, applikationer och utbildningar.
  • Slutligen presenterar vi ett genomarbetat förslag, som även är framtidssäkrat via anpassade ram-, support- och funktionsavtal.

Bättre telefoniavtal

Proffs på mobiltelefoni
Vårt företag jobbade med mobil kommunikation långt före mobiltelefonins tid. Det gör oss väl lämpade att bistå ditt företag i valet av kommunikationslösningar. Dagens smartphones kan användas till så mycket mer än bara telefoni. De hjälper säljare ute på fältet att lägga order (via affärsapplikationer), lotsar bilförare rätt (via navigation) och ersätter radio, MP3-spelare och kamera. Vilka behov finns på ditt företag?

Våra helhetslösningar inbegriper service och ständig tillgänglighet via butik och webb. Vi samarbetar med alla de ledande operatörerna och tillverkarna på marknaden, men står helt fria. Är du osäker på vilken operatör/leverantör du ska ha och vilka tjänster du behöver? Låt oss som oberoende partner hjälpa dig att upphandla telefonin. Använd tjänsten Teleanalys, där vi tar hand om allt – från kontakt med operatörerna/tillverkarna till offert och färdigt avtal.

Låt oss hjälpa dig att hitta en kommunikationslösning, som förenklar din vardag och stärker din konkurrenskraft. Börja med att ringa oss – vi finns i Halmstad, Falkenberg, Hylte och Laholm.

Trygghet

Snabb service av mobiltelefoner
Mobiltelefonen är ett av de viktigaste arbetsredskapen för många framgångsrika företag. Men även den bästa telefonen kan behöva repareras ibland och därför har vi skapat två olika service- och supportavtal som säkerställer en snabb hantering av dessa ärenden.

Telium Network PreSwap
För kunder med höga krav på driftsäkerhet erbjuder vi PreSwap, en utbytestjänst där en trasig terminal direkt byts ut mot en likadan enhet, som redan konfigurerats med överenskommen mjukvara. Allt för att minimera användarens tid utan mobil-, tele- och datakommunikation.

Telium Network Send-In-Service
Med denna tjänst registrerar du själv din felaktiga mobiltelefon. I retur får du frakthandlingar och emballage för ett enkelt inskick. När enheten är reparerad returnerar vi den direkt till ditt företag.

Bara fördelar med att hyra företagets IT- och telefoniutrustning

En av fördelarna med att hyra är du kan anpassa tekniken till företagets utveckling och göra tillägg i avtalet under tiden. Väljer du ”Hyra option” kan dessutom uppgradera eller byta delar av utrustningen under avtalstiden. Därmed behöver du varken oroa dig för att tekniken ska springa ifrån företaget eller binda kapital, som istället kan användas till andra investeringar.

Förutom att ett hyresavtal ger dig koll på kostnaderna, ingår en försäkring mot det där oförutsedda som helst inte ska hända. Inbrott, bränder, vattenskador, etc. skapar problem och kan vålla svår ekonomisk skada. För att mildra konsekvenserna av dylika skador har vi bakat in en förmånlig försäkring, som täcker nästan all hyrd IT- och telefoniutrustning. Därmed behöver du inte belasta företagsförsäkringen, som oftast har en hög självrisk.